JoePieDoe Kindermode: sinds 1993 exclusief voor kids.

Ruilen & Retourneren

Wij hebben onze uiterste zorg aan uw order besteed, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er iets niet goed is.

U kunt artikelen binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen retour sturen als het ongedragen en onbeschadigd is.

 

    Retour sturen: 

1. U stuurt een email naar info@joepiedoe.com waarin u uw retour aanmeldt

2. Uw retourzending dient u voldoende gefrankeerd  samen met of in de verzendzak waarin uw bestelling verstuurd is, te sturen naar:

JoePieDoe RETOUREN

Burchtstraat 17

6602 AP  Wijchen

3. Zodra wij uw retourzending in goede staat ontvangen hebben, zullen wij dit in uw account verwerken. Het verloop van uw retourzending, kunt u volgen op onze website bij "mijn account".

 

 

   U wilt ruilen

In dit geval bestelt u het artikel wat u wilt ontvangen gewoon weer via onze webwinkel;

  • u selecteert bij betaalmethode "overboeking",
  • bij verzendmethode kiest u voor "afhalen winkel" zodat u geen verzendkosten hoeft te betalen voor deze ruiling! Wij betalen maximaal 1x de verzendkosten voor de ruiling!
  • en u betaalt deze order (nog) niet. Zodra wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen sturen wij u de aangepaste order met de verrekening uw retourzending. En eventueel na ontvangst van uw bijbetaling sturen wij uw nieuwe bestelling op.

Als u deze order direct wilt ontvangen, dan adviseren wij u deze order gewoon te betalen zodat deze direct verstuurd kan worden. Het betaalde bedrag voor uw retourzending wordt dan terug gestort op u rekening, zodra wij uw retourzending in goede staat ontvangen hebben.

 

  U wilt geld terug

In dit geval  kunt u het verloop van uw retourzending volgen op onze website bij "mijn account", en indien uw retourzending in goede staat ontvangen is, zullen wij het bedrag binnen 10 werkdagen terugstorten op het rekeningnummer waarmee u de factuur betaald heeft. Als u gekozen heeft voor betaling via Afterpay, zullen wij dit melden aan Afterpay. Deze zal het bedrag van de goederen aan u crediteren. LET OP!:De kosten voor het gebruik maken van de diensten van Afterpay blijven wel voor uw rekening.

 

  Nog even dit:

  • Indien u uw retour niet via e-mail aanmeldt, kan dit de verwerking van uw retour behoorlijk vertragen!

 

  • Retourzenden is voor risico van de klant, u bepaalt en betaalt de retourzending.

 

  • Alleen artikelen die ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn worden geaccepteerd en vergoed. (tenzij anders schriftelijk of via email overeengekomen is met de klant)

Voor direct contact bel 024 - 6777801 of stuur een WhatsApp naar 06 - 17711606