JoePieDoe Kindermode: sinds 1993 exclusief voor kids.

OVER JOEPIEDOE


Sinds 1993 een van de grootste verkooppunten voor exclusieve kinderkleding.

Wij verkopen baby- en kindermode van vooraanstaande kledingmerken in het midden en hoge prijssegment en stellen ieder seizoen een exclusieve collectie samen met items die andere winkels niet inkopen om zo tot een unieke, maar wel heel draagbare collectie te komen. Wij volgen de laatste trends voor jongens en meisjes van baby tot jong volwassene die graag stijlvol gekleed willen gaan;  Van klassiek en sportief zonder stijfjes te zijn, tot speels en stoer zonder kinderlijk te zijn, en chic en feestelijk omdat je op bijzondere gelegenheden ook bijzonder mooi mag zijn! Door het combineren van deze stijlen, wordt iedere outfit spannend en uniek, waarmee wij ieder kind weer met een grote glimlach de deur uit zien gaan, en dat is ons streven.


De kracht van ons bedrijf zit niet alleen in de persoonlijke aandacht die wij iedere klant geven, maar ook de extra service, zoals het op maat maken van de kleding, zodat uw kind er voor iedere gelegenheid perfect uit ziet. 

Sinds 2006 heeft de stenen winkel er een zusje bij gekregen; www.joepiedoe.com.

Het succes van het grote assortiment, het flexibele retouren-beleid en de 24/7 respons, uit zich hier dat wij onze kleding versturen naar meer dan 14 landen in Europa en ver daar buiten.
 
Wij hopen u daarom graag regelmatig te begroeten in onze (web)winkel, zodat ook u kennis kunt maken met de JoePieDoe-touch!
Dank u wel voor uw bezoek, en heel veel shopplezier!
 
JoePieDoe
Exclusieve Kindermode
Sinds 1993 Speciaal vor kids
 
 

HANDELS INFORMATIE:
JoePieDoe - Baby en Kindermode
ADRES: Burchtstraat 17, 6641AP  Wijchen

WEBSITES:

www.joepiedoe.com
www.joepiedoe.nl
www.joepiedoe.eu
www.joepiedoe.be
www.joepiedoe.de
www.joepiedoe.ru
 

KvK inschrijvingsnummer: Nijmegen 10037990

BTW nummer: NL001757469B60


Voor direct contact bel 024 - 6777801 of stuur een WhatsApp naar 06 - 17711606