JoePieDoe Kindermode: sinds 1993 exclusief voor kids.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Bij JoePieDoe.com kunt u op verschillende manieren betalen:

 

 

IDEAL

          Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kiest u voor iDEAL rond deze dan volledig af. Betalen met iDEAL kan alleen als u internetbankierder bent.

 

RIVERTY (Alleen in Nederland)

           Riverty (voorheen AfterPay) voert voor www.JoePieDoe.com het volledige achteraf betaalproces uit. De kosten voor betaling via Riverty zijn € 2,95
            Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
             U kunt bij www.JoePieDoe.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €300,- als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Als u bekend bent bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 600,-
               Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen.
                Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

 

SOFORT BANKING

                 Voor onze Duitse klanten is de betaalmethode "SofortBanking" Zodra u de betaling in uw vertrouwde bankomgeving positief afgerond heeft, wordt uw bestelling in behandeling genomen.

 

MISTER CASH

                  Dit is voor Belgische rekeninghouders die online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig betalen! Zodra u de betaling in uw vertrouwde bankomgeving positief afgerond heeft, wordt uw bestelling in behandeling genomen.

 

OVERBOEKING

                   U kunt het bedrag ook zelf overschrijven via een "overschrijving" of via "Internetbankieren" op een van onze bankrekeningen:
                   Rabobank - IBAN: NL79 RABO 0107 2008 99
                   OF
                   ING-Bank - IBAN: NL73 INGB 0005 8253 02
                   Vermeld bij het overmaken het ordernummer van uw orderbevestiging. Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd, overschrijven vanuit het buitenland kan circa 2-5 werkdagen duren. Indien de betaling binnen 8 dagen niet is bijgeschreven beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt nog wel een herinneringsmail. In het geval van overboeking gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is.

 

PAYPAL

                   Indien u beschikt over een Paypal-account, dan kun je voor deze optie kiezen.
                    Onze PayPal account: info@joepiedoe.com
                     Een Paypal kun je gratis aanvragen op http://www.paypal.com. Hier kunt u desgewenst uw paypal-account koppelen aan uw creditcard.

Voor direct contact bel 024 - 6777801 of stuur een WhatsApp naar 06 - 17711606