JoePieDoe Kindermode: sinds 1993 exclusief voor kids.

Algemene Voorwaarden

VOORWAARDEN 

Het online winkelen bij JoePieDoe is heel eenvoudig, maar er zijn toch enkele spelregels die wij hieronder uiteen zetten. Lees deze eerst rustig door.

 

1 Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen bij JoePieDoe Beuningen.

1.2 JoePieDoe heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart u zich, zonder voorbehoud, akkoord met deze voorwaarden.

 

2 Prijzen en Aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.

2.2 JoePieDoe kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website.

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

 

3.Bestelling

3.1 Alle kleding is uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is of dat het is uitverkocht. U wordt hiervan door ons z.s.m. op de hoogte gebracht en eventueel, indien mogelijk, in overleg met u alsnog nabesteld

3.2 Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u hiervan een bevestigingsmail. Deze digitale communicatie wordt door JoePieDoe en door u als klant erkent als bewijs dat u de opdracht hebt gegeven en wij die conform de opdracht uit moeten voeren.

3.3 Niet voorradige artikelen worden na ontvangst van de betaling door ons, indien mogelijk, bij onze leveranciers besteld. Het gevolg is dat de levertijd dan iets langer kan zijn. Indien de artikelen niet meer leverbaar zijn, zullen wij u hiervan direct op de hoogte stellen en JoePieDoe zal in dit geval voor terugbetaling zorgdragen.

 

4 Betaling

4.1 Betaling van de bestelling geschiedt uitsluitend vooraf dmv storting op onze bankrekening NL73INGB0005825302 t.n.v. JoePieDoe te Beuningen

4.2 De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.

4.3 Wanneer de betaling niet binnen 3 dagen is voldaan, zal de order worden geannuleerd.

 

5 Levering

5.1 Bestellingen worden in principe uitsluitend verzekerd verzonden via de PostNL, en zijn op internet traceerbaar in dit systeem. Indien u wenst kunt u kleine bestellingen ook via onverzekerde PostNL-brievenbuspost laten verzenden. Omdat uw bestelling dan via brievenbuspost verzonden zal worden mag de grootte van het pakket niet groter zijn dan 38x26,5x3,2 cm.

5.2 Zodra de volledige betaling is ontvangen, ontvangt u hiervan een bevestiging alsmede het tracknummer van het pakket.

5.3 JoePieDoe zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, krijgt u daarvan bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren.

5.4 JoePieDoe is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres, hiermee verleggen wij ook de aansprakelijkheid van een product of dienst afgenomen en betaald bij JoePieDoe Beuningen. De aansprakelijkheid verleggen wij daarom ex winkel naar natuurlijk persoon en of gebruikte koerier of TNT post. JoePieDoe Beuningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vermissing in zijn geheel of gedeeltelijk van de producten of diensten gekocht bij JoePieDoe Beuningen ten tijden van het verlaten van Schoolstraat 5c, DA Beuningen, Nederland. Echter JoePieDoe zal alle door haar beschikbare middelen ter hand nemen om tot een acceptabele oplossing te komen bij vermissing, diefstal en of onregelmatigheden in samenwerking met de PostNL en of politie.

 

6 Ruilen en Retourneren

6.1 JoePieDoe staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Maar het is altijd mogelijk dat een artikel onverhoopt toch niet naar wens is. Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren.

6.2 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.

6.3 Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

a) Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.

b) De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.

c) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen.

d) Bij ruiling van een artikel neemt JoePieDoe eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

e) Indien u niet direct een andere bestelling plaatst bij JoePieDoe, zal JoePieDoe het betaalde bedrag verminderd met de gemaakte verzendkosten, binnen veertien (14) dagen terug storten op uw rekening.

 

PRIVACY

Klik hier voor onze privacy policy

 

JoePieDoe

Exclusieve Kindermode

Burchtstraat 17

6602 AP  Wijchen


Voor direct contact bel 024 - 6777801 of stuur een WhatsApp naar 06 - 17711606